Ga je verhuizen? Met deze 5 tips houd je de sfeer erin!

Heb je een opslagbox gehuurd van MOBOX en ga je binnenkort verhuizen? Dan is het van groot belang dat je de sfeer er tijdens jouw verhuisdag goed inhoudt. Ten eerste zorgt dat ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Ten tweede zorgt een goede sfeer voor optimisme bij je verhuizers. Geen overbodige luxe, lijkt ons zo.

Wil je weten hoe je de sfeer er tijdens de verhuizing in houdt? Lees dan vooral verder. Wie onderstaande tips opvolgt staat binnenkort namelijk een super soepele verhuisdag te wachten!

teamwork

Tip 1. Stel een grote groep mensen samen

Om er niet alleen voor te staan, stel je om te beginnen een grote groep verhuizers samen. Vele handen maken licht werk, nietwaar? Dus trommel al je vrienden op, ooms, tantes, boeren, burgers en buitenlui. Het liefst zoveel mogelijk, want met een grote groep mensen is de job niet alleen een stuk sneller gedaan, zoals je weet zijn er tijdens verhuisdagen opeens een hoop mensen die geheel toevallig net allemaal op hetzelfde moment ziek en zwak en misselijk zijn.

Tip 2. Begin op tijd!

We know, de avondmensen zullen zich hoogst waarschijnlijk een paar keer achter de oren krabben als je ze vertelt hoe laat je ze verwacht, maar neem van ons aan: begin op tijd met verhuizen. Je hebt immers geen zin om nog ’s avonds laat, wanneer de nacht reeds is gevallen, waarin geen licht meer straalt, alle energie al lang en breed is weggevloed en werkelijk níemand nog puf heeft om ook nog maar een stap te verzetten, een loodzware wasmachine vanaf de dertiende verdieping via een supersteile wenteltrap helemaal naar beneden te moeten sjouwen. Of wel soms?

Tip 3. Wees voorbereid!

Als er tijdens het verhuizen iets irritant is, dan is het wel wanneer de bewoner niet goed is voorbereid. En met niet goed voorbereid doelen we vooral op de mensen die hun spullen nog niet in dozen hebben gepakt. Regel daarom verhuisdozen en kratten [link: https://mobox.nl/kratservice/] en zorg ervoor dat al je spullen voortijdig zijn ingepakt. Zo bespaar je je verhuizers niet alleen een hoop moeite, zo bespaar je jezelf vooral een heel hoop gezeik.

Wist je trouwens dat MOBOX het super gemakkelijk voor je maakt? Bij elke opslagbox krijg je namelijk een pakket geleverd, dat uit een handig steekwagentje, meubelhondjes, vastzetbanden en verhuisdekens bestaat.

Tip 4. vorm een ketting van mensen

Om tijdens de verhuizing zo efficiënt mogelijk te werk te gaan doe je er goed aan om een menselijke ketting te vormen. Ga dus niet één voor één als een blind paard met allerlei dozen lopen te sjouwen. Ga in plaats daarvan in een lange rij staan en handig de dozen vervolgens een voor een aan elkaar over. Super efficiënt en ook nog eens super energiebesparend!

Tip 5. Zorg voor een stevig ontbijt, vezelrijke lunch en een ijskoude beloning

Een veel gemaakte fout tijdens het verhuizen is dat je de mensen op een lege maag voor je laat werken. Dom, dom, dom, want op deze manier slaat de stemming wel heel erg snel om. Bedenk jezelf bovendien: deze mensen komen speciaal voor jou voor dag en dauw uit hun bed, dan is het wel zo gepast om ze ook zo goed mogelijk te ontvangen. Zorg daarom altijd voor een stevig ontbijt en een vezelrijke lunch. En wil je het helemaal goed doen? Stel dan een ijskoude beloning in het verschiet. Neem van ons aan: door deze traktaties werken de mensen zich de gehele dag voor je in het zweet.

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp