Verhuiscontainer huren in Haarlem

Verhuiscontainer of opslagcontainer huren in Haarlem

Haarlem en MOBOX gaan goed samen. Al vanaf de start van MOBOX 10 jaar geleden, bezorgen wij regelmatig opslagcontainers in Haarlem. Van de historische binnenstad tot de moderne wijken die afgelopen jaren gerealiseerd zijn, MOBOX kan op al deze plekken de opslag bij je voor de deur zetten.

Vanuit het MOBOX opslagcentrum in Noordwijkerhout is het slechts 20 km naar het centrum van Haarlem.  En dan komen we ook nog eens in alle stadsdelen van de stad. En dankzij de ervaring die wij hebben met bezorgingen in Haarlem, weten wat ons te wachten staat in het betreffende stadsdeel. We kennen de krappe straatjes en de beste route door de stad. Of beter nog: om de stad heen.

MOBOX levert de verhuiscontainer of opslagcontainer bij je voor de deur. Deze container kan overal bezorgd worden en past in een standaard parkeervak. Onze verhuiscontainers zijn door ons zelf ontworpen, zodat ze geschikt zijn om ook in de smalle parkeervakken in het centrum van Haarlem gemakkelijk te plaatsen.

Haarlem Centrum

In het Centrum van Haarlem is het een mooie uitdaging om onze mobiele opslagcontainer of verhuiscontainer op de gewenste plek te plaatsen. Dit is veruit het drukste gebied met vaak zeer smalle straten en krappe parkeergelegenheid. Hierdoor is het op sommige plekken erg hectisch.

Ook is er in Haarlem een groot gedeelte van de binnenstad, afgesloten voor verkeer. Alleen openbaar vervoer is hier toegestaan. Wij zullen hier rekening mee houden.

Dat de ruimte in het centrum van Haarlem schaars is, is natuurlijk niet zo raar. Is zo’n prachtige historisch centrum moet je het doen met de ruimte die er vroeger ontstaan is.  Ooit gingen er handkarren, paard en wagen, mensen te voet en nog wat geiten en kippen door de straten van Haarlem. Nu zijn het de fietsers, brommers, one-weels en nog altijd heel veel mensen te voet.

Alleen als je rekening met elkaar houdt, en elkaar de ruimte geeft, lukt het om ook op de krappe plekken, goed te kunnen werken. Als je spullen vanuit huis in een opslagcontainer gaat plaatsen, is er meestal begrip voor het feit dat de stoep geblokkeerd is of dat er een parkeervak in beslag wordt genomen. Wanneer we duidelijk zijn over wat er plaats vindt, dan is er over het algemeen begrip voor de situatie.  En wij zullen er alles aan doen om de mede weggebruikers niet (te lang) te laten wachten.

Buiten het centrum van Haarlem

In de wijken buiten het centrum van Haarlem is vaak meer ruimte en is het rustiger op straat. Het is dan ook makkelijk om hier een verhuiscontainer voor de deur bezorgd te krijgen. Ook kan de box wat langer blijven staan. Maar ook hier geldt dat het nuttig is om de plaatsing van de boxen goed voor te bereiden en bij twijfel over de mogelijkheden, met ons contact op te nemen.

We raden aan om ruim voordat de box bezorgd wordt, het een en ander voor te bereiden:

Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Reserveer een parkeer plek zo dicht mogelijk bij de voordeur. Parkeer eventueel een eigen auto voor de deur, waar wij dan weer verhuiscontainer kunnen zetten. Of gebruik de vuilnis bak met een lint om de plek vrij te houden. Plaats hier dan ook een bordje bij met de uitleg waarom de plek vrij gehouden moet worden. Dit zorgt voor meer begrip.
  • Het kan nooit kwaad om de buren te laten weten dat er een verhuiscontainer wordt geplaatst. Het kan voor de buren ook prettig zijn als ze weten hoe lang de container ongeveer zal blijven staan
  • Wil je de box in een krappe straat laten bezorgen? Geef dit aan bij je bestelling, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
  • Wil je de verhuiscontainer in een winkel gebied of is het een gebied met een inrijverbod? Laat ons dit ruim van tevoren weten. We raden ook aan om bij de Gemeente Haarlem navraag te doen.

Zijn er twijfels over de mogelijkheden om opslagcontainer of verhuiscontainer voor de deur te krijgen? Neem gerust contact op met het MOBOX Team. Wij denken en kijken met je mee. info@mobox.nl of bel: 0800-2356626

 

Een paar handige links:

De website van Gemeente Haarlem:

https://www.haarlem.nl/inwoners-en-ondernemers/

Het aanvragen van een tijdelijke vergunning (ook voor een verhuislift)

https://www.haarlem.nl/tijdelijke-parkeervergunning/

Informatie over de autoluwe binnenstad

https://www.haarlem.nl/autoluwe-binnenstad/

Verhuizing regelen in Haarlem

https://www.haarlem.nl/verhuizing-in-en-naar-haarlem/

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp