Opslagbox huren Amsterdam

Opslagbox huren in Amsterdam?

Ga voor een MOBOX!

Met het huren van een opslagbox bij Mobox maak je een verbouwing of verhuizing in Amsterdam een stuk gemakkelijker. Bij een verbouwing heb je vaak ruimte nodig en wil jouw waardevolle spullen niet beschadigen. Bij een verhuizing heb je geregeld een overbruggingsperiode nodig, als de oplevering van je nieuwe huis niet direct aansluit op de oplevering van jouw oude woning. Het is dan natuurlijk super handig als je jouw meubilair (inboedel) en waardevolle spullen tijdelijk veilig en zonder schade kan opslaan. Bij Mobox kun je, als je in Amsterdam woont, boxen huren van 8 kuub en zelfs van 12 kuub, als je meer opslagruimte nodig hebt. 

Opslagcontainer Amsterdam

 

Amsterdam is een populaire plek om te wonen. Er wonen bijna 872.000 inwoners en het is de grootste stad van Nederland. Daarnaast staan er in Amsterdam meer dan 2800 woningen te koop op Funda. Vanzelfsprekend vinden er met zoveel inwoners elke dag vele verhuizingen en verbouwingen plaats. Door een opslagruimte te huren, waarin je tijdelijk je inboedel kan opslaan, maak je de verhuizing en/of verbouwing een stuk gemakkelijker en ga je op de best mogelijke manier met jouw waardevolle spullen en inboedel om.

  MOBOX levert de mobiele opslagbox bij je wanneer je wilt en waar je wilt.

 Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.

nummer 3 icon

 Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.

Mobox amsterdam 2

MOBOX opslagboxen in Amsterdam

 

In Amsterdam begon het allemaal voor Mobox. De allereerste MOBOX klant was namelijk 11 jaar geleden op de Zeedijk in Amsterdam. Toen het gelukt was om de opslagbox daarvoor de deur te krijgen en de klant blij was met de mobiele opslagbox wisten we dat we overal terecht konden. De meeste MOBOX klanten komen uit de Rivierenbuurt en De Pijp. Maar ook in andere wijken in Amsterdam hebben wij meerdere klanten van een opslagbox voorzien.

 

Opslagruimte in Amsterdam wordt makkelijker met MOBOX

 

In Amsterdam combineren de meeste van onze klanten de mobiele opslagbox met een verhuislift. Wij arriveren tegelijk en dan kan de klant direct beginnen met laden. In de krappe straatjes of in het centrum van Amsterdam kiezen wij in overleg met de klant bijna altijd voor direct inladen. Dit betekent dat we arriveren als de spullen klaar staan om in te laden. De klant kan dan direct beginnen. Als de mobiele opslagbox vol is, vertrekken we weer. Het opslagcentrum van MOBOX ligt op nog geen halfuur rijden van Amsterdam. We adviseren klanten over de mogelijkheden om de opslagbox voor de deur te laten staan. Wij kennen Amsterdam zeer goed, dus we weten wat er wel en niet kan.

Tijdelijke opslagruimte

Omdat ruimte schaars is in Amsterdam is een tijdelijke opslagruimte ideaal voor als je gaat verhuizen of verbouwen. En of u nu buiten de ring woont of langs de grachten, onze compacte mobiele opslagbox van 8 of 12 kuub brengen wij gratis naar u toe. Naast particulieren zijn onze mobiele opslagboxen in Amsterdam ook heel populair bij winkeliers en marktkooplui. Wij hebben namelijk de ideale en veilige plek en ruim voldoende opslagruimte om tijdelijk hun voorraad op te slaan. 

Waarom een MOBOX opslagbox?

 

  • Je bespaart tijd
  • Wij komen met de mobiele opslagbox naar jou toe
  • Na het inladen halen wij hem weer op, wanneer jij maar wil. Jouw box staat vervolgens in ons goed beveiligde en verwarmde opslagcentrum in Sassenheim of in Noordwijkerhout
  • Bij elke opslagbox leveren wij er zaken bij zoals bijvoorbeeld steekkarretjes, verhuisdekens, slot met sleutels, vastzetbanden en meubelhondjes

 

team mobox

Box huren Amsterdam – de verhuisbus en opslagbox ineen

Mobox doet het net even anders dan haar concurrenten. In plaats van, dat je met spullen naar een opslagruimte moet, komen wij met een opslagbox naar jou toe. Je kan alle tijd nemen om jouw spullen in te laden. Vervolgens brengen wij jouw opslag box veilig naar een beveiligde en verwarmde opslagruimte in Sassenheim of Noordwijkerhout. Wij brengen de opslagbox weer terug op de plek van bestemming op het moment, dat het jou het beste uitkomt. 

MOBOX opslagbox

Extra service bij Mobox Amsterdam

 Geen extra weekend toeslagen

 Inclusief handig verhuishulp pakket

 Na de eerste maand, wekelijks opzegbaar

 Je betaalt geen borg

 Op kort termijn leverbaar

 Top service!

Jorien – Amsterdam

 

De box werd volgens afspraak geleverd en opgehaald. Mobox was goed bereikbaar en dacht ook mee over een oplossing toen ik vergeten was een afspraak te maken voor het terugbrengen van de volle box.

Super handig!

Danny – De Zilk

 

Wij hebben tijdens de verbouwing van een verdieping gebruik gemaakt van de MOBOX. Super handig dat je tijdelijk spullen op kunt slaan en ze retour krijgt op de dag dat je ze weer nodig heb.

Alles top geregeld

Maarten – Haarlem

 

Vriendelijke mensen aan telefoon, per mail en chauffeurs. Afspraken worden nagekomen en zelfs beter dan verwacht. Ik zou iedereen Mobox aanraden en het zo weer gebruiken als het nodig is.

Hoe krijg ik een MOBOX? – Box huren in Amsterdam

 

Mobox levert jouw mobiele Mobox opslagbox, waar en wanneer je maar wilt. Wij halen hem weer op als je klaar bent. Vervolgens zetten wij de mobiele box zo lang als jij wilt in ons beveiligde opslagruimte. Heb je jouw opslagbox weer nodig? Dan bezorgen wij de opslagbox waar je maar wilt en op het voor jou meest geschikte moment. Natuurlijk kan je tussentijds bij jouw eigen spullen terecht. Hiervoor kan je van maandag tot en met zaterdag op afspraak bij de box in ons opslagcentrum komen. Ook zelfstandig toegang krijgen tot de box zonder afspraak is een optie. Dit kan 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Mobox opslagbox inruimen

Opslagbox huren Amsterdam

Dus ga je verhuizen en heb je opslag ruimte nodig? Of wil je tijdelijk veilig jouw inboedel opslaan? Neem dan contact met ons op. Bestellen, vragen stellen en afspraken maken doe je heel gemakkelijk via onze website. Of bel 0800-23566 of mail naar info@mobox.nl

Liever een opslagbox plaatsen in een andere stad?

Gepinde map met hand om een andere keuze te maken qua stad


Wij scoren een 9,8

voor onze service!

bezorgings icon footer transparant


Je box retour?

Regel het hier

Wekelijk opzegbaar


Wekelijks opzegbaar

na de eerste maand

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp