Opslagruimte huren Zaandam

Mobiele opslag voor de deur? Ga voor een Mobox!

 

Ga je binnenkort verbouwen of verhuizen in Zaandam? Met het huren van een mobiele opslag box bij Mobox maak je het verbouwen of verhuizen een stuk comfortabeler. Bij grote verbouwingen heb je vaak te maken met extra rommel voor dat alles mooier wordt. Ook hebben de werklui voldoende werkruimte nodig. Daarnaast wil je jouw waardevolle spullen niet beschadigen. Vanwege deze redenen is de oplossing voor een succesvolle verbouwing het huren van een mobiele Mobox opslagbox.

Inboedel opslaan

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning, dan heb je geregeld een overbruggingsperiode nodig. De oplevering van een nieuw huis sluit vaak niet direct aan op de oplevering van jouw oude woning. Hoe dan ook is het dan vanzelfsprekend super handig, als je jouw meubilair (inboedel) en waardevolle spullen tijdelijk veilig en zonder schade kan opslaan in een tijdelijke opslagruimte

 

“Bij Mobox kan je, als je in Zaandam woont, boxen huren van 8 kuub en zelfs van 12 kuub, als je meer opslagruimte nodig hebt.”

  MOBOX levert de mobiele opslagbox bij je wanneer je wilt en waar je wilt.

 Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.

nummer 3 icon

 Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.

Opslagruimte Zaandam

 

Door het huren van een opslagruimte wordt verbouwen een stuk relaxter. Met een mobiele opslagbox van Mobox ga je op de best mogelijke wijze met jouw waardevolle spullen en inboedel om en verklein je de kans op beschadigingen aanzienlijk.

Mobox amsterdam 2

MOBOX opslagboxen in Zaandam

 

In de afgelopen jaren hebben in Zaandam al heel veel mensen een Mobox opslagbox voor de deur gehad. Wonen in Zaandam is trouwens een grote aanrader. Zaandam ligt vlakbij Amsterdam, maar de huizen zijn er nog iets goedkoper dan in Amsterdam. Zaandam staat bekend om de Zaanse Schans en de jaarlijkse Dam tot Dam hardloopwedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Vanzelfsprekend helpen wij u graag als u in Zaandam gaat verbouwen of verhuizen met een tijdelijke mobiele opslagbox.

 

Opslagruimte huren in Zaandam wordt makkelijker met Mobox

 

In Zaandam combineren de meeste van onze klanten de mobiele opslagbox met een verhuislift. Wij arriveren tegelijk en dan kan de klant direct beginnen met laden. Dit betekent, dat wij arriveren als de spullen klaar staan om in te laden. Als de mobiele opslagbox vol is, vertrekken we weer. Het opslagcentrum van MOBOX ligt op een goed halfuur rijden van Zaandam. We adviseren onze klanten over de mogelijkheden om de opslagbox voor de deur te laten staan. Wij zijn goed bekend in Zaandam, dus we weten, wat er wel en niet kan.

Tijdelijke opslagruimte

 

Omdat ruimte schaars is in Zaandam is een tijdelijke opslagruimte ideaal voor als je gaat verhuizen of verbouwen. Onze compacte mobiele opslagbox van 8 of 12 kuub brengen wij gratis naar u toe. Naast particulieren zijn onze mobiele opslagboxen ook heel populair bij winkeliers en marktkooplui in Zaandam. Wij hebben namelijk de ideale en veilige plek en ruim voldoende opslagruimte om tijdelijk hun voorraad op te slaan. 

 

Mobox Opslagbox

Waarom een Mobox opslagbox huren in Zaandam?

 

 Bij Mobox betaal je geen extra weekend toeslagen en geen borg

 De opslagbox is op korte termijn leverbaar

 Na de 1e maand is de mobiele opslagbox wekelijks opzegbaar

 Je bespaart tijd, omdat we de mobiele opslagbox naar jou toe                 brengen

 Een mobiele box is inclusief een handig verhuishulp pakket

Box huren Zaandam – de verhuisbus en opslagbox ineen

Mobox heeft goede service hoog in het vaandel staan. Daarom doet Mobox het net even anders dan de concurrentie. Bij Mobox hoef je niet met je spullen of inboedel naar de opslagruimte te komen. Wij komen namelijk met een mobiele opslagbox naar jou toe. Je kan alle tijd nemen om jouw spullen goed in te laden. Vervolgens brengen wij jouw opslag box veilig naar een beveiligde en verwarmde opslagruimte in Sassenheim of Noordwijkerhout. Dit is nog geen 35 minuten van Zaandam af. Het spreekt voor zich, dat wij de mobiele box weer terug brengen op de plek van bestemming en op het moment, dat het jou het beste uitkomt. 

team mobox

Bel 0800-2356626 of mail naar info@mobox.nl

 Top service!

Jorien – Amsterdam

De box werd volgens afspraak geleverd en opgehaald. Mobox was goed bereikbaar en dacht ook mee over een oplossing toen ik vergeten was een afspraak te maken voor het terugbrengen van de volle box.

Super handig!

Danny – De Zilk

Wij hebben tijdens de verbouwing van een verdieping gebruik gemaakt van de MOBOX. Super handig dat je tijdelijk spullen op kunt slaan en ze retour krijgt op de dag dat je ze weer nodig heb.

Alles top geregeld

Maarten – Haarlem

Vriendelijke mensen aan telefoon, per mail en chauffeurs. Afspraken worden nagekomen en zelfs beter dan verwacht. Ik zou iedereen Mobox aanraden en het zo weer gebruiken als het nodig is.

Hoe krijg ik een Mobox? – Mobiele Box huren in Zaandam

Mobox levert jouw mobiele opslagbox, waar en wanneer je maar wilt. Wij halen hem weer op als je klaar bent. Vervolgens zetten wij de mobiele box zo lang als jij wilt in ons beveiligde opslagruimte in Sassenheim of Noordwijkerhout. Heb je jouw mobiele opslagbox weer nodig? Dan bezorgen wij de opslagbox, waar je maar wilt en op het voor jou meest geschikte moment. Natuurlijk kan je tussentijds bij jouw eigen spullen terecht. Hiervoor kan je van maandag tot en met zaterdag op afspraak bij de box in ons opslagcentrum komen. Ook zelfstandig toegang krijgen tot de box zonder afspraak is een optie. Dit kan 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Mobox opslagbox inruimen

Opslagbox huren Zaandam

 

Dus ga je verhuizen en heb je opslag ruimte nodig? Of wil je tijdelijk veilig jouw inboedel opslaan? Neem dan contact met ons op. Bestellen, vragen stellen en afspraken maken doe je heel gemakkelijk via onze website. Of bel 0800-23566 of mail naar info@mobox.nl

Bel 0800-2356626 of mail naar info@mobox.nl

Liever een opslagbox plaatsen in een andere stad?

Gepinde map met hand om een andere keuze te maken qua stad


Wij scoren een 9,8

voor onze service!

bezorgings icon footer transparant


Je box retour?

Regel het hier

Wekelijk opzegbaar


Wekelijks opzegbaar

na de eerste maand

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp