Opslagruimte huren Zoetermeer

Mobiele opslag voor de deur? Ga voor een Mobox!

Ga je binnenkort verbouwen of verhuizen in Zoetermeer? Met het huren van een mobiele opslagbox bij Mobox maak je het verbouwen of verhuizen in of naar Zoetermeer een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Bij grote verbouwingen heb je vaak extra werkruimte nodig en wil je jouw waardevolle spullen niet beschadigen.

Inboedel opslaan

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning, dan heb je geregeld een overbruggingsperiode nodig. De oplevering van een nieuw huis sluit vaak niet direct aan op de oplevering van jouw oude woning. Het is dan natuurlijk super handig, als je jouw inboedel en waardevolle spullen tijdelijk veilig en zonder schade kan opslaan. 

 

Bij Mobox kan je, als je in Zoetermeer woont, boxen huren van 8 kuub en zelfs van 12 kuub, als je meer opslagruimte nodig hebt. 

  MOBOX levert de mobiele opslagbox bij je wanneer je wilt en waar je wilt.

 Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.

nummer 3 icon

 Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.

Opslagruimte Zoetermeer

Zoetermeer ligt centraal in Zuid Holland en is mede daardoor een fijne plek om te wonen. Je reist snel richting Den Haag en ook Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn niet heel ver weg. Door een opslagruimte te huren, waarin je tijdelijk je inboedel kan opslaan, maak je de verhuizing en of verbouwing een stuk gemakkelijker. Met een mobiele opslagbox van Mobox ga je op de best mogelijke wijze met jouw waardevolle spullen en inboedel om.

Mobox amsterdam 2

MOBOX opslagboxen in Zoetermeer

 

In de afgelopen 10 jaar hebben al heel veel mensen in Zoetermeer een Mobox opslagbox voor de deur gehad. Onze mobiele boxen hebben al gestaan in Vaartdreef, Wateringdreef, Vijverdreef en Kikkersloot. Als we door Zoetermeer rijden weten we bijna precies weer op welk adres we ooit een opslagbox neergezet hebben. Dat gevoel van herkenning hebben wij ook, als we de Van Aalstlaan of de Aletta Jacobslaan indraaien. De laatste tijd kiezen ook steeds meer mensen aan de andere kant van Zoetermeer bij bijvoorbeeld de Woudlaan en de Houtsingel voor een mobiele opslag voor de deur. De rustige straten en de ruimte in Zoetermeer maken het voor de chauffeurs van MOBOX een feestje om mobiele boxen te bezorgen in Zoetermeer. Er zijn dagen, dat we met MOBOX af en aan rijden naar Zoetermeer. Het is vanaf het opslagcentrum in Sassenheim en Noordwijkerhout ruim een half uur rijden. Dwars door Leiden en dan een klein stukje door de polder en we zitten midden in Zoetermeer.

 

Opslagruimte in Zoetermeer wordt makkelijker met Mobox

 

In Zoetermeer combineren de meeste van onze klanten de mobiele opslagbox met een verhuislift. Wij arriveren tegelijk en dan kan de klant direct beginnen met laden. Dit betekent dat wij arriveren als de spullen klaar staan om in te laden. De klant kan dan direct beginnen. Als de mobiele opslagbox vol is, vertrekken we weer. We adviseren onze klanten over de mogelijkheden om de opslagbox voor de deur te laten staan. Wij kennen Zoetermeer zeer goed, dus we weten, wat er wel en niet kan.

Tijdelijke opslagruimte

In Zoetermeer is het ook heel divers qua woningaanbod. Er zijn wijken met veel eengezinswoningen, maar ook wijken met veel flatgebouwen, waar je wat vaker minder ruimte hebt. Een tijdelijke opslagruimte is dan ideaal, voor als je gaat verhuizen of verbouwen. Klussers hebben gewoon de ruimte nodig en huiseigenaren zijn vaak trots op hun meubeltjes en willen deze niet beschadigen. Waar je ook woont in Zoetermeer onze compacte mobiele opslagbox van 8 of 12 kuub brengen wij gratis naar je toe. Naast particulieren zijn onze mobiele opslagboxen in Zoetermeer ook heel populair bij winkeliers en marktkooplui. Wij hebben namelijk de ideale en veilige plek en ruim voldoende opslagruimte om tijdelijk hun voorraad op te slaan.  

 

Box huren Zoetermeer – de verhuisbus en opslagbox ineen

Bij Mobox is goede service geven vanzelfsprekend. Daarom doet Mobox het net even anders dan de concurrentie. Bij Mobox hoef je niet met je dure spullen of inboedel naar de opslagruimte te komen. Wij komen namelijk met een mobiele opslagbox naar jou toe. Je kan alle tijd nemen om jouw spullen goed in te laden. Vervolgens brengen wij jouw opslag box veilig naar een beveiligde en verwarmde opslagruimte. Wij brengen de mobiele opslagbox weer terug op de plek van bestemming op het moment, dat het jou het beste uitkomt. 

team mobox
Mobox Opslagbox

Waarom een Mobox opslagbox huren in Zoetermeer? 

  

 Bij Mobox betaal je geen extra weekend toeslagen en geen borg

 De opslagbox is op korte termijn leverbaar

 Na de 1e maand is de mobiele opslagbox wekelijks opzegbaar

 Je bespaart tijd, omdat we de mobiele opslagbox naar jou toe                 brengen

 Een mobiele box is inclusief een handig verhuishulp pakket

 Top service!

Jorien – Amsterdam

 

De box werd volgens afspraak geleverd en opgehaald. Mobox was goed bereikbaar en dacht ook mee over een oplossing toen ik vergeten was een afspraak te maken voor het terugbrengen van de volle box.

Super handig!

Danny – De Zilk

 

Wij hebben tijdens de verbouwing van een verdieping gebruik gemaakt van de MOBOX. Super handig dat je tijdelijk spullen op kunt slaan en ze retour krijgt op de dag dat je ze weer nodig heb.

Alles top geregeld

Maarten – Haarlem

 

Vriendelijke mensen aan telefoon, per mail en chauffeurs. Afspraken worden nagekomen en zelfs beter dan verwacht. Ik zou iedereen Mobox aanraden en het zo weer gebruiken als het nodig is.

Bel 0800-2356626 of mail naar info@mobox.nl

Hoe krijg ik een MOBOX? – Mobiele box huren in Zoetermeer

Mobox levert jouw mobiele opslagbox, waar en wanneer je maar wilt. Wij halen hem weer op als je klaar bent. Vervolgens zetten wij de mobiele box zo lang als jij wilt in ons beveiligde en verwarmde opslagruimte in Sassenheim of Noordwijkerhout. Heb je jouw mobiele opslagbox weer nodig? Dan bezorgen wij de opslagbox waar je maar wilt en op het voor jou meest geschikte moment. Natuurlijk kan je tussentijds bij jouw eigen spullen terecht. Hiervoor kan je van maandag tot en met zaterdag op afspraak bij de box in ons opslagcentrum komen. Ook zelfstandig toegang krijgen tot de box zonder afspraak is een optie. Dit kan 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Mobox opslagbox inruimen

Opslagbox huren Zoetermeer

Dus ga je verhuizen in of naar Zoetermeer en heb je opslagruimte nodig? Of wil je tijdelijk veilig jouw inboedel opslaan? Neem dan contact met ons op. Bestellen, vragen stellen en afspraken maken doe je heel gemakkelijk via onze website. Of bel 0800-23566 of mail naar info@mobox.nl

Bel 0800-2356626 of mail naar info@mobox.nl

Liever een opslagbox plaatsen in een andere stad?

Gepinde map met hand om een andere keuze te maken qua stad


Wij scoren een 9,8

voor onze service!

bezorgings icon footer transparant


Je box retour?

Regel het hier

Wekelijk opzegbaar


Wekelijks opzegbaar

na de eerste maand

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp