Verhuiscontainer huren in Leiden

Verhuiscontainer of opslagcontainer huren in Leiden

Leiden is voor MOBOX bekend terrein. In alle delen van de stad bezorgen wij onze verhuiscontainer of opslagcontainer voor iedereen die tijdelijke opslag nodig heeft of gaat verhuizen.

Het opslagcentrum van MOBOX is gevestigd vlakbij Leiden, in Noordwijkerhout. Via de N206 rijden we in slechts 20 minuten vanuit het MOBOX opslagcentrum naar het centrum van Leiden. Niet zo gek dus dat wij bijna dagelijks een mobiele opslagcontainer bezorgen in Leiden, of de omliggende gemeente zoals Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest of Valkenburg.

Leiden noemt zich met recht een historische stad. Een prachtige oude stad waar de geschiedenis je tegemoet komt. Met de vele grachten, de karakteristieke gevels, de Pieterskerk en de burcht van Leiden. Een opslagcontainer voor de deur is een moderne oplossing in een oude stad.

MOBOX levert de verhuiscontainer of opslagcontainer bij je voor de deur. Deze container kan overal bezorgd worden en past in een standaard parkeervak. Onze containers zijn door ons zelf ontworpen, zodat ze geschikt zijn om ook in de smalle parkeervakken in het centrum van Leiden gemakkelijk te plaatsen.

Leiden Centrum

Leiden staat er om bekend het autoverkeer zoveel mogelijk te weren uit het centrum. Grote delen van de Leidse binnenstad zijn alleen toegankelijk voor de lijnbus en voertuigen met ontheffing. De parkeerplekken zijn veelal gereserveerd voor bewoners met een parkeervergunning. Dit maakt het bezorgen van een opslag box een hele uitdaging. Maar met een goede planning en goed overleg regelen we het!

Leiden is bekend terrein voor de MOBOX chauffeurs. Zo weten we goed vanaf welke kant we de stad moeten benaderen om de opslagcontainer te bezorgen. Dus ben je woonachtig in de Leidse binnenstad? Of ga je verhuizen naar het centrum van Leiden? MOBOX helpt je verder.

Verhuizen of tijdelijk je spullen opslaan in Leiden

De MOBOX verhuiscontainer is geschikt voor verhuizingen en het tijdelijk opslaan van je spullen. Wij bezorgen de gewenste container voor de deur, je laadt je spullen in en wij halen de container op. Bij een verhuizing bezorgen wij de box direct naar je nieuwe adres. Wil je tijdelijk je spullen opslaan? Dan plaatsen wij de opslagcontainer met jouw spullen in onze beveiligde en verwarmde opslaglocatie.

Om je alvast op weg te helpen, hebben we wat tips onder elkaar gezet:

  • Reserveer een parkeer plek zo dicht mogelijk bij de voordeur. Parkeer eventueel een eigen auto voor de deur, waar wij dan weer de verhuiscontainer kunnen zetten. Of gebruik bijvoorbeeld de vuilnis bak met een lint om de plek vrij te houden. Plaats hier dan ook een bordje bij met de uitleg waarom de plek vrij gehouden moet worden. Dit zorgt voor meer begrip.
  • Het kan nooit kwaad om de buren te laten weten dat er een verhuiscontainer wordt geplaatst. Het kan voor de buren ook prettig zijn als ze weten hoe lang de box ongeveer zal blijven staan.
  • Wil je de box in een krappe straat laten bezorgen? Geef dit aan bij je bestelling, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
  • Wil je de verhuiscontainer in een winkel gebied of is het een gebied met een inrijverbod? Laat ons dit ruim van tevoren weten. We raden ook aan om bij de Gemeente Leiden navraag te doen.

 

Een paar handige links:

De website van gemeente Leiden

https://gemeente.leiden.nl/

Informatie over parkeren in Leiden

https://gemeente.leiden.nl/inwoners-en-ondernemers/parkeren/

Informatie over verhuizen van of naar Leiden

https://gemeente.leiden.nl/zoeken/verhuizen/

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp