Zakelijke Mobiele Opslag

[persbericht] Intobusiness.nl

Mobox vrachtwagen voor Kurhaus Den Haag

Particuliere klanten kenden de voordelen al langer, maar ook zakelijke klanten kunnen sinds kort gebruik maken van de service van Mobox. Thomas Menken, eigenaar en aanbieder van de mobiele opslagboxen, ziet ook in deze tijd kansen. “Inmiddels hebben we de eerste zakelijke klanten al verwelkomd. Wij bieden uitkomst voor ondernemers die zelf te weinig opslagruimte hebben. Een mobiel magazijn, op afroep voor je deur.”

Het grote voordeel van de service van Mobox, is de mobiliteit van het magazijn. Zo kun je ervoor kiezen de opslagbox te vullen en op locatie te laten staan. Je kunt echter ook je spullen laten opslaan bij Mobox. Dit betekent dat het bedrijf het ‘mobiele magazijn’, nadat het is gevuld, gewoon mee terugneemt. Heb je je spullen weer nodig? Dan zet Mobox dit op afroep weer voor de deur neer. Op deze manier kost het de ondernemer geen ruimte.

De opslagboxen zijn voor allerlei zaken goed te gebruiken. Menken: “Of het nu om een cadeau- of schoenenwinkel gaat. Of een bedrijf dat karton wil opslaan. Er is veel mogelijk. Voor gekoelde producten is de box echter niet geschikt.” De eerste ervaringen zijn positief en Mobox staat open voor nieuwe samenwerkingen met bedrijven.

Menken licht verder toe: “Het is voor ons ook een testfase, waarin we willen inventariseren welke wensen er bij de zakelijke klant leven en op wat voor manier wij daarin een rol kunnen spelen. We hopen daar de komende periode achter te komen.” Hij vervolgt: “We doen inmiddels al zaken met een aantal winkels. We kunnen dezelfde opslagboxen gebruiken voor beide markten. Ik denk echter dat voor de meeste winkels de kleinere box (van 8 kuub, red.) het handigst is. Die kun je wat makkelijker op locatie laten staan. Dat is natuurlijk niet verplicht, want de klant bepaalt.”

Huidige stand van zaken

Ook Mobox kent een (on)rustige periode momenteel. “Normaal zijn dit de drukke maanden voor ons en daar hadden ook dit jaar op ingezet. De hoeveelheid werk blijft nu achter bij voorgaande jaren, maar we hebben het geluk dat we in een branche zitten waarin mensen vaak voor langere tijd gebruik maken van onze diensten. Zodoende is er altijd werk.”

Menken hoopt dat de zakelijke klant vanaf nu Mobox weet te vinden. “We gaan graag met klanten in gesprek over de mogelijkheden en denken graag met hen mee. Mensen kunnen via onze website een offerte opvragen maar ook telefonisch een afspraak maken.”

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via dit formulier of neem contact met ons op!

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp