Mobox vrachtwagen laadt verhuiscontainer uit bij huis

De verhuiscontainer

De MOBOX verhuiscontainer biedt een gemakkelijke oplossing voor het verhuizen van je spullen. Wij bezorgen de verhuiscontainer bij je voor de deur. Je laadt zelf de spullen in en wij halen de container op. Na het inladen zijn er twee mogelijkheden: De container kan direct naar het nieuwe adres gebracht worden of de container kan worden opgeslagen.

Wanneer je er voor kiest om de verhuiscontainer na het inladen direct op de nieuwe locatie te laten bezorgen, kan de container tot drie dagen voor de deur blijven staan. Zowel bij het inladen als bij het uitladen. Dit geeft je de tijd en rust om je inboedel rustig in en uit te laden.

De opslagcontainer

Kies je er voor om je spullen tijdelijk op te laten slaan, dan zetten wij de container met jouw inboedel in onze verwarmde en beveiligde hal. De opslagperiode is geheel flexibel. Je bepaalt zelf hoelang de container wordt opgeslagen. Na de opslagperiode bezorgen wij de container met jouw inboedel weer bij je voor de deur. De  opslagcontainer kan zowel voor als na de opslag periode tot drie dagen bij je voor de deur blijven staan.

Kies je container

Bij MOBOX heb je keuze uit een 8 kuub container en een 12 kuub container. Dit geeft flexibiliteit. Je kan zelf bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en door middel van het samenstellen van de verschillende maten boxen kan je exact de benodigde aantal kuub bestellen.

Waarom een verhuiscontainer?

De MOBOX verhuiscontainer maakt het verhuizen van je inboedel gemakkelijk. Je hoeft niet zelf een verhuisauto te huren en je zorgen te maken over het rijden met je spullen. Deze zorg wordt je uit handen genomen, doordat MOBOX al het vervoer voor je regelt. Je kan je spullen in een keer verhuizen, terwijl je er toch rustig de tijd voor kan nemen. De verhuiscontainer kan drie dagen voor de deur blijven staan. Makkelijk toch?

Waarom een opslagcontainer?

De MOBOX opslagcontainer is de makkelijkste manier om je spullen tijdelijk op te slaan. Je laadt de container voor de deur in, en je bent klaar. Dit scheelt je op en neer rijden naar een opslaglocatie. Je hebt je spullen maar één keer in je handen. Zo hoef je niet onnodig vaak je inboedel in en uit een auto te sjouwen, om het vervolgens weer in een opslagruimte te zetten. Bij MOBOX doe je het in één keer goed. Makkelijk toch?

De opslagcontainer bestellen

Het huren van een opslagcontainer is heel eenvoudig. MOBOX is er voor iedereen en overal. Je kan online de gewenste container bestellen. Of je kan bellen met MOBOX. Wij adviseren je over de mogelijkheden en helpen je de juiste keuze te maken. Ons team heeft ruim 10 jaar ervaring in het vervoeren en opslaan van alle soorten spullen, dus je kan bij ons terecht met al je vragen.

Wanneer je besluit om gebruik te maken van onze opslagcontainer zal je merken dat het heel eenvoudig is. Er zijn maar een paar dingen waar je aan hoeft te denken:

  • Wanneer wil de opslagcontainer laten bezorgen? Welke datum en welk tijdstip
  • Hoeveel opslagruimte heb ik nodig? Gebruik hiervoor onze ruimtecalculator op de website. Of laat je adviseren door het MOBOX team. Bel 0800-2356626
  • Hoe veel tijd heb ik nodig om mijn inboedel in te laden? (Hoeveel hulp heb ik nodig)
  • Hoe lang wil ik mijn spullen ongeveer op laten slaan?

Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

Team MOBOX

Ruimtecalculator

Tuintafel
Tuinstoel
Ligstoel
Grasmaaier
Wasmachine
Droger
Kast (groot)
Verkleedkist
Mobox verhuisdozen
Fiets
Gereedschapskist
Surfplank
Mobox verhuisdozen
Bed (1 persoons)
Bed (2 persoons)
Matras (1 persoons)
Matras (2 persoons)
Kledingkast (klein)
Kledingkast (groot)
Nachtkastje
Mobox verhuisdozen
Koelkast
Diepvriezer
Afwasmachine
Magnetron
Eettafel
Stoelen
Gasfornuis
Wasmachine
Mobox verhuisdozen
Bureau
Bureaustoel
Archiefkast
Computermeubel
Tafel
Stoelen
Mobox verhuisdozen
Bank (2 persoons)
Bank (3 persoons)
Boekenkast
Eettafel
Eettafel stoelen
Bijzettafel
Wandmeubel
Salontafel
Fauteuil
Dressoir
Televisiemeubel
Mobox Verhuisdozen

Berekende ruimte

Benodigde ruimte
0.00 m3
Kies je opslagbox
8 m3 Opslagbox
0
14 m3 Opslagbox
0

Voor de aangegeven postcode is het niet mogelijk om direct een opslagbox te reserveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Chat on WhatsApp